Online autobedrijven promotiemogelijkheid

.

Het Nederlandse autobedrijven Platform is een uniek online autonieuws, branche & informatie platform combinatie op regionaal en landelijk niveau.

Het online platform versterkt de verschillende regionale en landelijke auto-, lease- en garagebedrijven die onderscheidende regionale en landelijke informatie brengen.

Het unieke aan het online Nederlandse autobedrijven platform is dat er een online promotiemogelijkheid wordt aangeboden tussen landelijke auto-, lease- en garagebedrijven, de zakelijke markt en hun doelgroep.

Kenmerk van het online Nederlandse autobedrijven platform is dat het platform niet in formele zin bestuurd wordt.

Alle autobedrijven  onderschrijven verschillende strategische doelstellingen en doelen.

 

 

Op basis van distributie en marketing op o.a., de programma’s en op projectmatige basis worden concrete advertenties regionaal en landelijk online gepromoot. Waarbij per regio verschillende autonieuws-berichten kunnen worden aangeboden.

Dit betekent dat het vooral gaat om de sturing op de gezamenlijke ‘inzet’ van de betrokken autobedrijven en organisaties in het mediaproject en de sturing van de  online activiteiten.

 

 

Want deze regionale autobedrijven zien wat er in de regionale samenleving gebeurt, brengen autonieuws, controleren de macht en dragen bij aan een sterkere verbondenheid in de regio.

Het Nederlandse autobedrijven platform i.s.m. de regionale tv- en radio omroepen zet zich ervoor in om met hun publieke media-aanbod een beter, groter en breder publiek te bereiken, naast meer advertentie mogelijkheden voor de autobranche.

 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2048x1152-1024x576.jpg

 

Het gezamenlijke regionale en landelijke aanbod op het Nederlandse autobedrijven Platform vormt het uitgangspunt voor een nieuwe en unieke regionale & landelijke autonieuwscyclus.

 

DutchEnglishFrenchGermanItalianPolishSpanish